HCV i baggang.jpg

Dantherm

Uanset om du skal sammensætte den perfekte ventilationsløsning med varmegenvinding eller du skal tage fat på den udfordrende opgave det er at sammensætte et ventilations- og affugtningsanlæg til en svømmehal, kan en Dantherm ventilationsløsning opfylde alle dine behov.

Et godt indeklima uden fugtskader

Et godt og sundt indeklima med frisk luft har stor betydning for vores trivsel og velvære. Med et ventilationsanlæg med varmegenvinding i huset, får man et godt indeklima og lavere udgifter til opvarmning, da op til 95% af varmen genbruges.
Et ventilationsanlæg er også med til at beskytte boligen mod fugtskader, som let opstår i moderne byggeri, der er så tæt og velisoleret, at det forhindrer et naturligt luftskifte.
Dantherm har den optimale ventilationsløsning til din bolig, uanset om du bygger nyt, har et ældre hus, eller bor i lejlighed i etagebyggeri.
Alle anlæg er forsynet med egenproduce- rede modstrømsvarmevekslere, der genvinder op til 95% af varmen fra den brugte indeluft.

 

Ventilation
Dantherms ventilations- og affugtningsanlæg bygger på mere end 35 års erfaring og målbevidst satsning på energieffektivitet, holdbare komponenter, pålidelighed og lave levetidsomkostninger.

 

En løsning til ethvert behov
Den brede vifte af produkter omfatter modulopbyggede og kompakte plug-and-play-anlæg, udstyret med avanceret varmegenvindingsteknologi. Et Dantherm ventilationsanlæg giver derfor perfekt ventilation til alt fra svømmehaller og indkøbscentre - til hoteller, skoler og private hjem.

 

Du kan læse mere om Dantherms sortiment inden for ventilations- og affugtningsløsninger i nedenstående pdf-filer:

Boligventilation med varmegenvinding til private hjem
Boligventilation til montage over nedhængt loft eller væg, teknisk information på HCC 2 ALU
Behovsstyret boligventilation, teknisk information på HCV3, HCV 4, HCV 5, HCH 5 og HCH 8

 

Om Næstved Ventilation

Er du på udkig efter at gøre indeklimaet bedre, billig opvarming eller afkøling - så har vi helt sikkert løsningen.

Tilskud til boligventilation

Husk at der på alle Dantherm ventilationsanlæg kan ydes energisparetilskud.

Webdesign og udvikling / SYNERGI